Stichting Huifbedrijden Hoeksche Waard

Contact en Informatie.

Afspraak maken kan op de volgende dagen/tijden:

paardMaandag: 10.00u, 10.30u, 11.00u en 11.30u.
Dinsdag en vrijdag: 10.30u, 11.00u, 11.30u en 12.00u.
Donderdag: 13.15u, 13.45u, 14.15u en 14.45u.
Zondag: 12.30u, 13.00u, 13.30u en 14.00u.
We rijden niet op woensdag en zaterdag.

Kosten en contactgegevens.

Een huifbedrit kost €20. De betaling van de rit is contant en het is ook mogelijk om een 5 of 10 rittenkaart te kopen.
Vanaf 1 juli 2020 zal de ritprijs met €2,50 verhoogd worden, doordat we door de corona-maatregelingen extra kosten moeten maken. Hou met de openstaande ritten op rittenkaarten rekening met deze verhoging.

We volgen de RIVM richtlijnen en proberen op die manier de risico’s zoveel mogelijk te verminderen. We hebben daarom een aantal regels opgesteld, wanneer je ons komt bezoeken:
1. Hou zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tussen elkaar en andere mensen die op stal aanwezig zijn.
2. Mocht de client/ouder/begeleider zich niet lekker voelen, koorts hebben en/of verkoudsheidsverschijnselen hebben, kom dan niet naar het huifbedrijden.
3. Indien bij aankomst blijkt niet aan de voorwaarden wordt voldaan, hebben wij het recht ten alle tijden de rit niet uit te voeren, maar zal de rit wel in rekening worden gebracht.
corona4. 1 begeleider/ouder kan, samen met de huifbedvrijwilligers, helpen met de client op het bed te leggen. Zij/hij dient een mondkapje te dragen (zelf meenemen) en handen te ontsmet te hebben of medische handschoenen te dragen. Er zal ontsmettingsmiddel voor je handen aanwezig zijn.
5. Alleen de huifbedvrijwilligers die niet de 1,5 meter afstand kunnen houden, zullen ook een mondkapje dragen en hun handen ontsmetten of medische handschoenen dragen.
6. Neem zelf een dekbed en hoofdkussen mee. Is dit niet mogelijk, neem dan grote badlakens mee, zodat de client na jullie niet besmet kunnen raken.
7. Tijdens de rit kan er een begeleider/ouder op de zijkant van het huifbed meerijden, maar moet wel zoveel mogelijk bij de hoofden van de paarden staan.
8. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de wc en kantine.

Voor reserveringen en meer informatie kan je contact opnemen met onze huifbedrijder Adriana: 0612622609 of per e-mail.

Wil je iemand een leuk cadeau geven? Geef hem/haar dan een huifbedrit cadeau!
Het is mogelijk om bij ons een cadeaukaart te kopen, deze zijn €22 per huifbedrit. Na betaling wordt de kaart naar je toe gezonden. Op vertoon van de kaart, kan degene komen huifbedrijden.

Routebeschrijving.

Het adres Pensionstal Het Hoeksche Hof Holding BV is: Volgerlandseweg 6, 3281 KV in Numansdorp.
Vanaf de rijksweg A29 neem je de afslag N487 richting Numansdorp. De eerste afslag naar rechts de Volgerlandseweg op (links zie je de Intratuin). Het Hoeksche Hof ligt aan de linkerkant van de weg en je dient de eerste ingang te nemen (zie bordjes op het hek). Als je het terrein oprijdt, ga je meteen rechts en kan je parkeren voor de stallen.
routekaart

© 2020 www.huifbedrijden.hoekschewaard.nl disclaimer anbi-basisgegevens links