Stichting Huifbedrijden Hoeksche Waard

Laatste nieuws.lustrum

Juni 2020 Covid-19:

Dinsdag 16e: Na weken niet meer te hebben gereden, gaan wij het huifbedrijden weer opstarten! Iedereen is weer welkom, mits je je aan de regels houdt (zie bij contact/info).

Maart 2020 Covid-19:

Maandag 16e: Vanwege de uitbraak van het corona-virus zullen wij tot 1 juni 2020 niet kunnen huifbedrijden. We zullen ons best doen om de paarden op conditie te houden, zodat de paarden het aan kunnen, zodra we weer mogen rijden.

December 2019:

klaverjasKlaverjasvereniging De IJsvogels van Puttershoek hielden op 27 december een toernooi. Zoals elk jaar gaat de opbrengst naar een goed doel en dit jaar waren wij dat doel. Dit heeft een mooi bedrag opgeleverd van €850. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee.

Oktober 2019:

De Landelijke Vereniging van Crematoria hebben een stichting genaamd Dr. C.J. Vailant-fonds. Zij doneren geld aan goede doelen en dit jaar hebben wij weer een geweldig bedrag ontvangen van 4000 euro! We zijn natuurlijk heel erg blij met hun geweldige bijdrage! Zo kunnen wij clienten blij blijven maken met een ritje op de paarden, want ondanks dat we een kleine stichting zijn, maken we steeds meer huifbedritten.

Juni 2019:

lustrumToen onze stichting werd opgericht, kregen we van menvereniging De Menners een recreatiewagen in bruikleen. In de 20 jaar dat we hem hadden, hebben we heel wat ritjes gemaakt. lustrumMaar de laatste jaren hadden we het probleem dat de rem steeds vaker vast ging lopen. Er is al door verschillende mensen naar gekeken, maar we kregen het niet voor elkaar om het weer goed te laten werken. De Menners besloten ons de wagen kado te doen, zodat wij hem konden verkopen. De opbrengst konden we bij een nieuwe menwagen leggen. Gregor melsen is voor ons op zoek gegaan en heeft een mooie tweedehands menwagen gevonden. Zaterdag de 20e kwam hij het brengen en de dag erop hebben we meteen een proefritje gemaakt. De wagen bevalt ons prima en we hopen weer jaren rijplezier van te hebben.

Mei 2019:

Op zaterdag 25elustrumHadden wij een feest, want we bestaan 20 jaar! Een klein groepje (oud)vrijwilligers, sponsoren, clienten en geintresseerden kwamen kijken. lustrumNa een toespraak van de voorzitter, was er gebak met een drankje. Na het maken van een aantal foto's werden de paarden ingespannen en kon, wie wou, het huifbedrijden ervaren. Het was een gezellige dag en we gaan op naar de 25 jaar!

Maart 2019:

Heleen VelthoenOp 2 maart verkocht kunstenares Heleen Velthoen uit Strijen haar schilderijen. De opbrengst heeft ze onder andere aan onze stichting geschonken. Op donderdag de 21e kwam zij langs om kennis te maken met het huifbedrijden en ons een schenking te geven van 500 euro. Hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee!

© 2020 www.huifbedrijden.hoekschewaard.nl disclaimer anbi-basisgegevens links