Stichting Huifbedrijden Hoeksche Waard

Laatste nieuws.

Mei 2024:

25jaarSinds maandag de 27e bestaan wij 25 jaar en dat hebben wij gevierd met de vrijwilligers en oud-vrijwilligers. Na het huifbedrijden kwamen bij elkaar voor een gebakje en een drankje. 25jaarOp naar het volgende jubileum! Dit kunnen wij niet zonder donateurs/sponsoren. Dus sluit je ook aan bij de club-van-100, zodat wij nog jaren mensen blij kunnen maken met een ritje op de paarden.
November 2023:

De 21e hadden we een bestuursvergadering en die werd voor het eerst geleid door onze nieuwe voorzitter Hans van Dijk. Hij volgt Paul van der Heijden op.
Wat de plannen voor komend jaar zijn? In ieder geval gaan we ons 25-jarig bestaan vieren.

vd2023De 4e hadden we een vrijwilligersdag. Boerengolf bij De Kikkerhoeve in Mijnsheerenland en een lunch in De Rank in Puttershoek.
Ondanks de lage opkomst van de vrijwilligers en de regen, die met bakken uit de hemel viel, was het een gezellige middag. Afwisselend met gofstok (stok met daaraan een klomp) en paraplu, liepen we een parcour. Koud en nat gingen we naar Puttershoek voor een gezellige lunch.

Augustus 2023

ADDeze maand onze stichting weer eens flink gepromood. Na een interview, heeft het AD (Hoeksche Waard katern) een leuk artikel geplaatst over onze stichting. Een paar weken later was een andere vrijwilliger te horen op Radio Hoeksche Waard. Hopelijk levert het een paar extra sponsors op en een paar vrijwilligers, want we kunnen beide altijd goed gebruiken.

Juli 2023:

maybe4youEen aantal jaar geleden, kregen we van tweedehandswinkel 'MayBE4you' een leuk bedrag, omdat zij stopten met de winkel. Afgelopen jaren verkochten alle reststpullen en de opbrengst daarvan, hebben we ook gekregen. We zijn heel erg blij met dit bedrag.

© 2024 www.huifbedrijden.hoekschewaard.nl disclaimer anbi-basisgegevens links